top of page
Zoeken

DE MPB HOUDT DE DEUR OPEN VOOR ALLE PARTIJEN

De MPB (Movementu di Pueblo Boneriano) heeft de mediapublicatie gezien met een foto die genomen is op het moment van de stemmentelling, waarbij ook andere politici aanwezig waren.

Wij delen mede dat de MPB gebeld is door kandidaten van verschillende partij, PDB, UPB en M21, dat zij een gesprek met ons aan willen gaan. Echter, het onderhandelen is nog niet begonnen.

Uit de verkiezingen van 15 maart 2023 is gebleken dat de PDB (Partido Demokrat di Bonaire) heeft gewonnen met 3 zetels, daaropvolgend UPB met 3 zetels. Het is nu aan hen om te beginnen met het vormen van een coalitie.


Onze partij wil niet de 2034 stemmen die wij hebben gekregen uit vertrouwen, te niet doen. En ook niet de 855 personen die onze leider, Hennyson Thielman, hebben gesteund met hun stem. Dit is een van de redenen waarom onze deuren openstaan om met iedereen aan tafel te gaan en ook staan we open om gesprekken te voeren met eenieder die herkent wat onze partij de afgelopen 4 jaar gedaan heeft, en die een coalitie willen vormen met MPB.

Wij van de MPB hebben een oriëntatiecommissie vormgegeven, die openstaat om met alle partijen te zitten en aan te horen wat zij ons te bieden hebben.

De commissie bestaat uit:

  1. Renata Domacassé

  2. Din Domacassé

  3. Junny Wout

  4. Mazarella Jansen

Onze partij, de MPB, wil samen in gesprek om zo te komen tot de vorming van een nieuwe coalitie en verder Bonaire te besturen voor de volgende vier jaar . Wij van de MPB zijn overtuigd dat er nog heel veel werk afgerond moet worden en ander werk dat prioriteit zal gaan hebben opgestart moet worden.


Elke partij die geïnteresseerd is kan vrijblijvend contact met mevrouw Renata Domacassé, welke als contactpersoon van de MPB zal fungeren.


13 weergaven0 opmerkingen

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page